Service

Dansk Industri Service A/S har mange års erfaring som sikrer, at du får succes og bliver tilfreds med den service, vi yder til alle vores kunder. Hos os er service ensbetydende med fleksibilitet og en helhjertet indsats for alle kunder. Vi skræddersyer dine individuelle ønsker og forventninger. Du vælger selv, hvilke af vores mange ydelser, du ønsker at gøre brug af, lige fra reparation, vedligeholdelse eller fuldservice.

I relation til kvaliteten af vores serviceydelser kan du være sikker på, at du får en af markedets bedste serviceydelser. Vi har erfarne servicemontører klar til at servicere og hjælpe vores kunder med, at vedligeholde deres maskiner optimalt.

Vores service dækker alle typer af maskiner

  • FSP Vand- og tappestationer
  • Højtryksrensere mobile og stationære
  • Hedtvandsrensere mobile og stationære
  • Gulvvaskemaskiner 
  • Fejemaskiner
  • Støv- og vandsugere 

Dansk Industri Service har, i forbindelse med udvikling af FSP Vand- og tappestationerne, udviklet et specielt cloudbaseret overvågningssystem så du med din PC eller laptop med enkelte klik hurtigt kan se om systemet fungerer optimalt, eller om der eventuelt kan være brug for service. I forbindelse med den service vi tilbyder, kan vi overvåge dit system eller du kan vælge selv at overvåge din FSP vand- og tappestation. 

Har du en serviceaftale og kommer der en fejlmelding rykker vi automatisk ud til din station og udfører den reparation som systemet efterspørger. Vores eksterne serviceingeniørers store erfaring ligger til grund for dette innovative system. 

Er du interesseret i at høre mere?
Klik her for at blive kontaktet

Bliv ringet op